Szolgáltatásaink

Több mint 25 év szakmai tapasztalat birtokában igyekszünk igényeidnek eleget tenni

Nem tudod mit vegyél?

Nem tudod hogy hozd ki a legjobbat a keretből? Cégek és magánszemélyek számára is segítünk elképzeléseik megvalósításában. Fordulj hozzánk bármilyen kérdésed van!

Segítünk Segítünk Segítünk Segítünk Segítünk Segítünk Segítünk Segítünk Segítünk

Átlátni Átlátni Átlátni Átlátni Átlátni Átlátni Átlátni Átlátni Átlátni Átlátni Átlátni

Beszámítjuk a használt dolgaid!

Használt számítógépedet és/vagy alkatrészeit felvásároljuk, amennyiben a minimum követelményeknek eleget tesznek (DDR3 memória: 8GB , Processzorok: AMD Ryzen, Intel i3 8. generáció, Intel i5 6. generáció, Intel i7 4. generáció).

Javítás, tanácsadás

RENDSZERGAZDAI FELADATOK

Rendszergazdai szolgáltatásaink magukban foglalják a hálózatok tervezését, telepítését, konfigurálását és karbantartását, a biztonsági mentéseket és a szoftverfrissítéseket. Célunk, hogy az ügyfelek számára biztosítsuk a lehető legjobb rendszereket, és segítsünk abban, hogy hatékonyan és megbízhatóan működjenek.

A rendszergazdai feladatok teljes körű kezelése lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy az informatikai rendszereiket a legjobb állapotban tartsák, és biztosítva legyen a folyamatos működés. A rendszergazdai szolgáltatásokkal az ügyfelek időt és energiát takaríthatnak meg, mert a technikai részletekkel mi foglalkozunk, és megoldást keresünk a felmerülő problémákra.

SZERVIZ ÉS TELEPÍTÉS

A szerviz nem csak hibák elhárításából áll. Sok esetben előfordul, hogy a probléma csupán egy elavulttá vált eszköz a számítógépben. Ilyenkor új, de kompatibilis alkatrészekre van szükség leginkább. A hibákat kiiktatjuk, a számítógépet megjavítjuk, és segítünk a bővítésben, felújításban is. Távsegítséget is tudunk nyújtani, ebben az esetben nem kell behoznod a számítógéped.

Karbantartási munkákat is végzünk: szoftveres karbantartás, gép belső takarítása, laptopok takarítása, stb. A szervizelés díja: nettó 7900,- Ft óránként.

KOMPLETT KONFIGURÁCIÓK

Vállalkozásunk egyedi konfigurációk készítésével is foglalkozik, hogy az ügyfeleinknek a legjobb megoldást kínáljuk az igényeikre szabva. Az egyedi konfigurációk lehetővé teszik, hogy az olyan gépeket kínáljunk, amelyek pontosan megfelelnek az adott feladatoknak és követelményeknek. Ügyelünk arra, hogy a legjobb minőségű alkatrészeket és komponenseket használjuk fel, hogy az ügyfelek a lehető legjobb teljesítményt kapják.

Lehetőség van a gépek belső és külső konfigurációjának testre szabására, például az operációs rendszer, a processzor, a memória, a háttértár (SSD), a videokártya és más komponensek kiválasztására.

BIZTONSÁGI MENTÉS


Az adatmentés is legalább olyan fontosságú mint a vírusvédelem. Sokan sajnos ezt nem veszik figyelembe, és már csak akkor eszmélnek rá a veszteség mértékére, amikor valami történik az adathordozóval. A probléma megelőzésére javaslatokat tudunk tenni.

Mechanikailag sérült és súlyos szektorhibák miatt elérhetetlen merevlemezek, ssd-k, valamint memóriakártyák illetve pendrive-ok adatmentésére is tudunk megoldást kínálni.

TANÁCSADÁS

 Fő profilunk a szervizelés, a szükséges új alkatrészeket természetesen mi szerezzük be, de vannak tesztelt használt alkatrészeink is, garanciával.  Ha nagyobb vásárlásra szánod magad, abban is szívesen segítünk, de ha nem is nálunk vásárolsz, tapasztalatainkat felhasználva tanácsokkal még el tudunk látni.

TABLET ÉS MONITOR JAVÍTÁS

Tablet töltéscsatlakozó cseréjét, akkumulátor és érintőkijelző cserét, alaplapi javítását, monitoroknál a gombsor cseréjét, töltésáramköri hibák javítását, a csatlakozók cseréjét és számos egyéb hibák orvoslását vállaljuk.